Beugeltas cognac en goudkleurig

Dubbele beugeltas in cognac en goudkleurig leer. Model Parijs. Deze dubbele beugeltas is een van de bestsellers in de Hip tassen collectie. Ik heb al verschillende uitvoeringen van deze luxe knipbeugel handtas mogen maken en elke keer ziet dit model er weer heel anders uit.

De buitenkant is gemaakt van een cognac kleurig leer met de hengsels in een iets glimmende gemêleerde goud gekleurd slangenprint leer. In de buitentas zit de binnentas en de feitelijke beugeltas. Deze is ruim van binnen en kan dus afgesloten worden. Tussen de buiten en de binnentas kun je platte spullen kwijt als wat papieren of je telefoon. De hele tas is afgewerkt met een zachte leersoort.

Deze dubbele beugeltas wordt het beste aan de hand gedragen, maar je kunt er ook een afneembare schouderband bij laten maken. Aan de beugel zitten oogjes voor de bevestiging. Aan de onderkant zitten voetjes zodat je tas niet direct op de grond komt te staan wanneer je hem naast je neerzet.

Beschrijving

Een echte luxe dubbele beugel handtas waar je goed en elegant mee voor de dag kunt komen. Geen handtas om vol te proppen met spullen, maar waar je de noodzakelijke en wat extra dingen in mee kunt nemen. In de binnentas met beugel is ook een extra vakje gemaakt voor bijvoorbeeld je mapje met autopapieren.

De knipbeugel in deze dubbele beugeltas zit net onder de rand van de buitentas, waardoor hij niet direct opvalt. Wanneer je de beugel opent heb je een opening van zo’n 13 cm.

Alle bestseller tassen hebben een plaatsnaam gekregen. Dit is model Parijs.

Titel

Ga naar de bovenkant