Bag-in-bag en kleine tassen

Deze bag-in-bag zet je zo van je ene tas in je andere tas, zonder dat je alles moet zoeken en je andere tas opnieuw moet inrichten. Met een handeling heb je alles overgeheveld. In het grote vak, afgesloten door de rits kun je wat grotere spullen kwijt. in de zes vakken rondom passen je telefoon, visitekaartjes, pennen, make-up en alles wat je makkelijk en snel bij de hand wilt hebben.

Voor de heren die geen tas meenemen, is deze heuptas die makkelijk aan de riem te bevestiging is, een absolute topper.

Beschrijving

Twee vriendinnen lieten allebei een bag-in-bag maken naar een voorbeeld van een bag-in-bag die een van de twee al jaren in gebruik had. Beiden kozen voor heel verschillende leersoorten, waardoor het uiterlijk er compleet anders uitziet. Deze versie kreeg als extra een rits. Ze is uitgevoerd in een stevige leersoort waardoor de vakken mooi open blijven staan en je makkelijk bij de spullen kunt die daar in gaan. De rits zorgt er natuurlijk voor dat alles daarin niet door je tas gaat rommelen. Als je dan iets speciaals laat maken, is het leuk en mooi om er nog meer dingen bij te laten maken, zodat je een mooi bij elkaar passend setje krijgt.

 

Vooral voor mannen zijn de kleine heuptassen erg praktisch omdat die meestal geen tas dragen, behalve voor het werk. Ze zijn makkelijk aan de riem van de broek te bevestigen en zijn klein van formaat. In deze versie is aan de voorkant een snel te bereiken vak gemaakt met drukker. Hier past je mobiele telefoon in. En in het vak met de rits berg je je portemonnee en sleutels op. Deze heuptas is gemaakt van mooi soepel mat zwart leer, maar het is natuurlijk in alle soorten en maten te laten maken.

Titel

Ga naar de bovenkant