• werktas-laptoptas-camel-blauw-voorkant dames-werktas-laptoptas-groen-crocoleer-voorkant-handgemaakt-hiptassen
  Dames werktas, aktetas in een heel vrouwelijke uitvoering. Model Moskou. Wie zegt er dat een werktas of aktetas er saai uit ziet? Deze lente frisse dames werktas, aktetas is het bewijs dat werktassen er niet saai uit hoeven te zien. Met deze aktetas maak je een geweldige entree. Ze is gemaakt van groen en wit lizard print leer. De binnenzijde van deze werktas is gevoerd met een lichtgroene zachte leersoort, pigskin. In de drie hoofdvakken die de dames werktas telt, zitten heel veel vakken voor alle opladers, telefoon, documenten, boeken, sleutels etc. Met deze dames werktas, aktetas heb je alles geordend opgeborgen. De schouderband is afneembaar, verstelbaar en uitgevoerd in beide kleuren. En speciaal voor de kleine spulletjes is er een platte tas bijgemaakt in dezelfde stijl als de werktas. De keersouflee kenmerkt zich door de harmonica zijkanten. Als je meer in je tas meeneemt kun ze wat breder worden dan waneer er minder in zit. Aan de zijkanten zit de bevestiging voor de schouderband. In deze werktas neem je heel makkelijk je laptop mee, je telefoon, mappen en documenten. Je sleutels vind je makkelijk weer terug met het sleutelkoord. Een mooie vrouwelijke uitvoering van een stijlvolle laptoptas.  
 • werktas-laptoptas-blauw-binnenkant werktas-laptoptas-blauw-voorkant
  Een prachtige ruime werktas die er uitziet als een grote handtas. De tas sluit met een rits en ook hier zit aan de binnenzijde zoveel ruimte en vakken. Ook voor je laptop is weer een speciale plek ingericht waar hij zacht tegen de schuimkant aan zit. Het tussenschot zorgt weer voor overzicht en je kunt er gelijk A4 documenten in kwijt. Door het sleutelkoord hoef je ook nooit mee op zoek naar je sleutels. Het speciale telefoonvak zorgt dat je je telefoon in een handbeweging terugvindt.
 • werktas-handtas-bruin-blauw-binnenkant Boston-bruin-blauw zonder schouderband
  Dames werktas, model Boston, met lange hengsels waardoor je geen schouderband nodig hebt. De tas sluit met een rits en heeft verschillende vakken aan de binnenzijde. Dit model is zo populair dat ik haar al in heel veel variaties heb mogen maken. Ze is een echte knaller qua formaat, comfort en indeling. Ze is niet voor niets een bestseller!  
 • werktas-handtas-grijs-blauw-zijkant werktas-handtas-grijs-blauw-voorkant
  Wat een mooie combinatie deze dames werktas, handtas in het grijs blauw. Beiden leersoorten zijn erg zacht. Model Miami. De bovenkant van de handtas is afgewerkt met een blauwe rand. En deze blauwe details komen op verschillende plaatsen weer terug. Ook aan de binnenzijde. Het formaat is groot genoeg om er A4 formaat in kwijt te kunnen en is met deze afmetingen nog steeds een handzaam formaat werktas/handtas. Dit model dames handtas / werktas heet Miami en heeft veerringen voor de hengsels. Veerringen kunnen van de tas afgehaald worden en daardoor kun je de hengels vervangen door een andere set hengsels. In een mooie bijpassende kleur bijvoorbeeld. Deze dames handtas heeft een afneembare schouderband. De binnenkant heeft weer verschillende vakken waarvan 1 met een rits. En de tas sluit ook met een rits.
 • bruine-handtas-zalmleer-model-miami-zijkant-opmaat-gemaakt-hiptassen bruine-zalmleren-miami-voorkant-handgemaakt-hiptassen
  Het visleer in deze tas is een gladde structuur zalmleer afwerkt met oranje details. Dit model heet Miami. Net als alle andere Miami modellen heeft deze handtas, werktas, laptoptas, want dat past er allemaal in, hengsels die met een veerring vastzitten en dus verwisseld kunnen worden voor een andere set. Bijvoorbeeld als je er oranje hengsels aan wilt hebben. Het tussenschot verdeeld de tas in twee vakken en tegelijkertijd kun je in dat tussenschot ook heel veel spullen kwijt. De indeling is zeer praktisch met vakken voor je telefoon, paspoort, pennen, losse spullen, noem maar op.
 • Laptoptas-heren-achterkant werktas-laptoptas-heren-groen-antraciet-voorkant
  Een prachtige uitgebreide heren werk- laptoptas, die makkelijk mee genomen kan worden op de reiskoffer. Uitgevoerd in stoer buffelleer en met heel veel vakken voor een gestructureerd overzicht van al je spullen. De laptoptas bestaat uit twee delen. Een voor de laptop, de benodigdheden daarvoor, documenten en mappen en lunchbox. Het voorste deel van de werktas is ingericht voor kleinere spullen, als pennen, sleutels, agenda en nog veel meer.
 • werktas-heren-bruin-voorkant heren-werktas-laptoptas-voorkant-hangemaakt-hiptassen
  Heren werktas, aktetas. Model Moskou. Ook voor de heren onder ons heeft Hip tassen een mooie stoere werk-laptoptas waar heel veel in past. Wat een prachtige combinatie is dit toch! Een gewaagde uitvoering wellicht voor een man, maar hij past helemaal bij de opdrachtgever. De werktas is uitgevoerd in een mooi Italiaans soepel leer met suède vierkantjes die op het leer liggen. Voor het accent is gekozen voor donkerbruin over de klep en aan het handvat. De zijkanten en schouderband van deze heren werktas, aktetas zijn gemaakt van cognac-kleurig buffelleer. Aan de binnenzijde heeft de werktas drie vakken met twee tussenschotten die ook weer gebruikt kunnen worden voor documenten of kleine spullen. Verder ontbreekt het sleutelkoord niet. Een echte klasse heren werktas. Deze heren werktas heb ik in meerdere uitvoeringen gemaakt. Je ziet hier ook een donkerbruine versie van een heel ander soort leer. Een werktas ziet er daardoor gelijk heel anders uit. Ook de afmetingen en het aantal vakken kunnen verschillen, net wat je nodig hebt. Deze tas zag je ook al bij de dames voorbij komen. En dat komt omdat deze zogenaamde keersouffle werktas zo bijzonder praktisch is en niet voor niets een bestseller. In deze werk-laptoptas past wel je laptop. Je kunt hem kwijt in een van de aparte vakken waardoor hij niet beschadigd raakt. Het tussenschot is in deze tassen standaard. Dat maakt het praktisch voor het ordenen van je spullen en het overzicht. Je telefoon zit op een vaste plek, je sleutels zitten aan het sleutelkoord en je documenten in de twee ruime vakken.
 • shopper, handtas, werktas in bruin vachtleer shopper met vachtleer
  Shopper of ruime handtas. Deze is voor beide goed te gebruiken. Nog steeds elegant omdat hij niet te groot is, en ruim genoeg om er je laptop en heel veel andere dingen in mee te nemen. Deze shopper is gelijk te gebruiken als werktas. Er zitten veel vakken in waardoor je je spullen overzichtelijk op kunt bergen. Het vachtleer van deze shopper zit alleen aan de voorkant en zijkanten. Omdat je de tas tegen je aan draagt, 'schuurt' het vaak langs je heen en zouden er kalere plekken kunnen ontstaan. De handtas sluit met een rits en heeft ronde hengsels die over de schouder gedragen kunnen worden. Ook zitten er voetjes onder zodat je tas niet direct op de grond komt te staan wanneer je hem naast je neer zet.
 • werktas-set-blauw-roze-zijkant-handtas werktassen-set-blauw-roze-voorkant
  Werktas op rolletjes. Deze set is gemaakt voor Linda die steeds meer spullen mee wilde nemen naar haar modevakschool. In de grote laptoptas, voor 44 cm formaat laptop, is ook genoeg ruimte voor nog heel veel meer. De middelste tas is als handtas te gebruiken, maar ook als sporttas. En de kleinste uit de serie is een echte handzame handtas. Helemaal op maat gemaakt voor deze doeleinden.
 • werktas-dames-visleer-grijs-roze-zijkant-zalmleer werktas-dames-visleer-grijs-roze-voorkant-zalmleer
  Werktas, laptoptas, handtas model Miami, uitgevoerd in grijs zalmleer en grijs zachte suède achtig runderleer. Model Miami. De afwerking in een mooie opvallende hard roze geitenleer en de binnenkant met hard roze pigskin. Grijs hoeft niet saai te zijn! De hengsels zijn met veerringen bevestigd, dat wil zeggen dat je ze er af kunt halen en vervangen door een andere set hengsels mocht je dat willen. De indeling is zeer praktisch. Er zitten veel vakken in zodat je al je spullen een vaste plek kunt geven en blindelings een graai in de tas kunt doen om te pakken wat je zoekt. In het tussenschot, dat de tas twee aparte vakken geeft, kun je zelfs A4 papieren kwijt. Ook je laptop of iPad passen hier goed in. De tas sluit met een rits en heeft indien gewenst een afneembare schouderband.
Ga naar de bovenkant