• dubbele-beugeltas-cognac-handtas-zijkant-hiptassen-opmaatgemaakt dubbele-beugeltas-cognac-handtas-voorkant-hiptassen-opmaatgemaakt
  Dubbele beugeltas in cognac en goudkleurig leer. Model Parijs. Deze dubbele beugeltas is een van de bestsellers in de Hip tassen collectie. Ik heb al verschillende uitvoeringen van deze luxe knipbeugel handtas mogen maken en elke keer ziet dit model er weer heel anders uit. De buitenkant is gemaakt van een cognac kleurig leer met de hengsels in een iets glimmende gemêleerde goud gekleurd slangenprint leer. In de buitentas zit de binnentas en de feitelijke beugeltas. Deze is ruim van binnen en kan dus afgesloten worden. Tussen de buiten en de binnentas kun je platte spullen kwijt als wat papieren of je telefoon. De hele tas is afgewerkt met een zachte leersoort. Deze dubbele beugeltas wordt het beste aan de hand gedragen, maar je kunt er ook een afneembare schouderband bij laten maken. Aan de beugel zitten oogjes voor de bevestiging. Aan de onderkant zitten voetjes zodat je tas niet direct op de grond komt te staan wanneer je hem naast je neerzet.
 • beugeltas grijs zijkant hip tassen beugeltas grijs voorkant
  Dubbele beugeltas in grijs leer met crocoprint details in de handvatten. Model Parijs. Deze beugeltas in grijs leer is eigenlijk een dubbele tas. Aan de binnenkant zit een beugeltas met knipsluiting. En daaromheen een iets grotere tas die aan de beugeltas vast zit.   De knipbeugel kan wijd open en blijft ook open staan tot het moment dat je de beugel dicht klikt. Tussen de binnen en buitentas is ruimte voor papieren en platte spullen. In de beugeltas kun je dan, al je andere spullen kwijt die je veilig op wilt bergen.   Zoals bij alle tassen, zijn de afmetingen en uitvoering aan te passen naar je eigen wensen. Ook kun je er voor kiezen om een schouderband te gebruiken.
 • beugeltas oranje zijkant hip tassen beugeltas oranje voorkant hip tassen
  Dubbele beugeltas in oranje leer met crocoprint geitenleren details in de handvatten. Model Parijs. Deze beugeltas in oranje leer is eigenlijk een dubbele tas. Aan de binnenkant zit een beugeltas met knipsluiting. En daaromheen een iets grotere tas die aan de beugeltas vast zit. De knipbeugel kan wijd open en blijft ook open staan tot het moment dat je de beugel dicht klikt. Tussen de binnen en buitentas is ruimte voor papieren en platte spullen. In de beugeltas kun je dan, al je andere spullen kwijt die je veilig op wilt bergen.   Zoals bij alle tassen, zijn de afmetingen en uitvoering aan te passen naar je eigen wensen. Ook kun je er voor kiezen om een schouderband te gebruiken. Afmetingen breedte 29 cm, hoog 7 cm, diepte 12 cm  
 • beugeltas-oranje-baars-visleer-zijkant-hiptassen-handgemaakt beugeltas-oranje-baars-visleer-voorkant-hiptassen-handgemaakt
  Baars visleer op je handtas. Model Parijs. Met deze beugeltas ben ik genomineerd voor de wedstrijd van Hester van Eeghen in 2019. Op de voorzijde en achterzijde is gebruik gemaakt van een gladde structuur baars visleer dat in goudtinten is gespoten. Het grijs komt weer terug in de hengsels. De beugeltas met baars visleer is een dubbele tas in feite. In het midden zit een ruime, afsluitbare tas die dicht gaat met een beugel. Tussen de buiten en binnentas is ruimte voor platte spullen als papieren en telefoon bijvoorbeeld. De visleer beugeltas is een luxe, chique handtas die eventueel met schouderband te dragen is. De binnenkant van de beugeltas is afgewerkt met een luxe zachte leersoort, pigskin. Afmetingen breedte 29 cm, hoog 7 cm, diepte 12 cm
 • beugeltas zalmleer voor open hip tassen beugeltas zalmleer voorkant hip tassen
  Beugeltas geheel in zalmleer uitgevoerd. Model Bordeaux. Het is een gladde structuur. Dat wil zeggen dat je de plek waar de schubben zaten nog wel ziet, maar niet voelt, het leer is glad omdat het verwarmd is onder een plaat na het looiproces. De hele tas is gemaakt van visleer dat in rechte banen aan elkaar is gestikt. Omdat het zo'n mooi natuurlijk product is, zie je de geweldige kleuren en het verloop ervan zo mooi uitkomen in dit model. Dit model heeft een beugel waarmee de tas sluit. Aan de binnenzijde zitten twee vakken en ze is gevoerd met een mooie zachte pigskin die mooi aansluit bij het zalmleer aan de buitenkant. De hengsels kunnen makkelijk over de schouder gedragen worden, maar er kan ook een dunne schouderband aan. De handvatten kunnen voor elke tas aangepast worden, langer of korter. De manier van bevestigen en met of zonder schouderband. Deze beugeltas is enkel uitgevoerd. Dat wil zeggen dat deze alleen een beugel heeft als sluiting. Bij de dubbele beugeltassen, model Parijs, zit er om de beugeltas nog een extra tas heen.
 • groene lizardprint handtas zijkant groene lizardprint handtas voorkant
  Een dames handtas in lizard print. Geen echte lizard, maar een mooie kwaliteit Italiaans runderleer met lizard print in een prachtige lente frisse, opvallende kleur groen. Dit is model Osaka. Deze elegante kleine dames handtas heeft een groot vak, met een open vak, een vak met rits en een musketon voor je sleutels. De binnenkant van de handtas is voorzien van een prachtige zachte en luxe leersoort. Dit is een pigskin die mooi bij het groen kleurt. Het handvat is stevig en verdikt. En ze heeft twee extra ringen waaraan de brede schouderband bevestigd kan worden. De schouderband is ook in een dunnere uitvoering te laten maken. Onder de klep zit een magneet sluiting waardoor je die niet ziet. Als extra heeft deze dames handtas een band over de klep die je naar gelang je outfit kunt vervangen door een band in een andere kleur. De band is bevestigd met een magneet aan de achterkant van de klep en daardoor eenvoudig te veranderen.
 • werktas-laptoptas-camel-blauw-voorkant dames-werktas-laptoptas-groen-crocoleer-voorkant-handgemaakt-hiptassen
  Dames werktas, aktetas in een heel vrouwelijke uitvoering. Model Moskou. Wie zegt er dat een werktas of aktetas er saai uit ziet? Deze lente frisse dames werktas, aktetas is het bewijs dat werktassen er niet saai uit hoeven te zien. Met deze aktetas maak je een geweldige entree. Ze is gemaakt van groen en wit lizard print leer. De binnenzijde van deze werktas is gevoerd met een lichtgroene zachte leersoort, pigskin. In de drie hoofdvakken die de dames werktas telt, zitten heel veel vakken voor alle opladers, telefoon, documenten, boeken, sleutels etc. Met deze dames werktas, aktetas heb je alles geordend opgeborgen. De schouderband is afneembaar, verstelbaar en uitgevoerd in beide kleuren. En speciaal voor de kleine spulletjes is er een platte tas bijgemaakt in dezelfde stijl als de werktas. De keersouflee kenmerkt zich door de harmonica zijkanten. Als je meer in je tas meeneemt kun ze wat breder worden dan waneer er minder in zit. Aan de zijkanten zit de bevestiging voor de schouderband. In deze werktas neem je heel makkelijk je laptop mee, je telefoon, mappen en documenten. Je sleutels vind je makkelijk weer terug met het sleutelkoord. Een mooie vrouwelijke uitvoering van een stijlvolle laptoptas.  
 • werktas-laptoptas-blauw-binnenkant werktas-laptoptas-blauw-voorkant
  Een prachtige ruime werktas die er uitziet als een grote handtas. De tas sluit met een rits en ook hier zit aan de binnenzijde zoveel ruimte en vakken. Ook voor je laptop is weer een speciale plek ingericht waar hij zacht tegen de schuimkant aan zit. Het tussenschot zorgt weer voor overzicht en je kunt er gelijk A4 documenten in kwijt. Door het sleutelkoord hoef je ook nooit mee op zoek naar je sleutels. Het speciale telefoonvak zorgt dat je je telefoon in een handbeweging terugvindt.
 • werktas-handtas-bruin-blauw-binnenkant Boston-bruin-blauw zonder schouderband
  Dames werktas, model Boston, met lange hengsels waardoor je geen schouderband nodig hebt. De tas sluit met een rits en heeft verschillende vakken aan de binnenzijde. Dit model is zo populair dat ik haar al in heel veel variaties heb mogen maken. Ze is een echte knaller qua formaat, comfort en indeling. Ze is niet voor niets een bestseller!  
 • werktas-handtas-grijs-blauw-zijkant werktas-handtas-grijs-blauw-voorkant
  Wat een mooie combinatie deze dames werktas, handtas in het grijs blauw. Beiden leersoorten zijn erg zacht. Model Miami. De bovenkant van de handtas is afgewerkt met een blauwe rand. En deze blauwe details komen op verschillende plaatsen weer terug. Ook aan de binnenzijde. Het formaat is groot genoeg om er A4 formaat in kwijt te kunnen en is met deze afmetingen nog steeds een handzaam formaat werktas/handtas. Dit model dames handtas / werktas heet Miami en heeft veerringen voor de hengsels. Veerringen kunnen van de tas afgehaald worden en daardoor kun je de hengels vervangen door een andere set hengsels. In een mooie bijpassende kleur bijvoorbeeld. Deze dames handtas heeft een afneembare schouderband. De binnenkant heeft weer verschillende vakken waarvan 1 met een rits. En de tas sluit ook met een rits.
 • rode-XLshopper-voorkant werktas-rood-bijpassende-handtas-voorkant
  Ok, dit is wel de meest ultieme werktas die je kunt bedenken. Birgit de eigenaar van deze XL werktas had stad en land afgezocht naar een ruime werktas en bijpassende handtas. Niet te vinden. Nu gaat ze elegant op pad met een zeer ruimte werktas waar naast haar laptop, ook met gemaak boeken en mappen in mee kunnen. Voor alles is een apart vak gemaakt. Ook het tussenschot met rits ontbreekt niet. Zelfs haar handtas kan in de werktas bevestigd worden waneer ze beide tassen als een wil meenemen.
 • dokterstas-artsentas-verpleegkundigetas-blauw-crocoprint-open-hiptassen-handgemaakt dokterstas-artsentas-verpleegkundigetas-blauw-crocoprint-voorkant-hiptassen-handgemaakt
  Dokterstas in blauw crocoprint leer met zilveren details. Deze dokterstas voor huisartsen of verloskundigen is gemaakt van een mooi soepel blauw leer gecombineerd met Italiaans blauw crocoprint leer. Er zit een fijne vakverdeling aan de binnenkant.  En er is ruimte voor flessen die tegen de zijkanten vastgezet kunnen worden. De bodem van de dokterstas heeft voetjes en er zit een afneembare en verstelbare schouderband bij. Op het voorvak aan de buitenkant is ruimte voor documenten in het speciale vak dat sluit met een tuc slot. Afmetingen breedte 43 cm, hoogte 33 cm diepte 20 cm.
Ga naar de bovenkant