• Cognac kleurige dokterstas. Model Londen. Natuurlijk kun je ook leuke accessoires laten maken die helemaal in de stijl van je nieuwe tas zijn. Zoals deze armband of een portemonnee, een riem of....
 • Dokterstas met een zebraprint. Deze is toch echt gezellig!? Het is een klein model Londen, maar biedt nog steeds genoeg ruimte voor heel veel spulletjes. De zebraprint dokterstas sluit aan de bovenkant met een slotje dat op de beugel gemonteerd zit. Hier is de binnenzijde gemaakt met een petrolkleurige stof, wat een fantastische combinatie is met de zebraprint. Leer met een dierenprint is een vachtleer. Ook deze zebraprint heeft haren. Het is runderleer dat bedrukt wordt met een mooie zebraprint. Geen echte zebra dus, maar het lijkt er wel heel erg op. Je kunt hem heel makkelijk en elegant meenemen aan het handvat. En als je liever je handen vrij hebt dan gebruik je de afneembare en verstelbare schouderband. Met het oog aan de voorkant kun je de tas met een hand openen. En dat is natuurlijk heel handig. In het hangertje dat je rechts op de foto ziet, zit het sleuteltje van het slot. Je kunt hem daarmee op slot doen, maar het is ook gewoon heel decoratief.
 • Wat een beauty deze dokterstas voor huisartsen. Model Londen. Dit is een middelgrootte tot grote dokterstas compleet met indeling voor alle instrumenten. Het voorvak loopt bijna over de hele breedte omdat daar A4 documenten in kunnen. De klep die daarover heen gaat heeft een klikslot. De beugeltas zelf sluit met een dokterstas sluiting. De meeste dokterstassen die ik gemaakt heb zijn een kleine versie van deze en worden als handtas gebruikt. Maar deze gaat zijn leven echt samen met een huisarts doorbrengen. De tas heeft een afneembare schouderband en een handvat aan de bovenkant. De zwarte details en band om de klep maken hem heel sprekend. En toch is het geheel niet te opvallend en goed bij bijna alles te dragen.
 • Vegan verloskundige tas of dokterstas/artsentas. Model Londen. Deze dames dokterstas is gemaakt van een vegan materiaal. Ananasleer om precies te zijn. Een vegan dokterstas dus. Ananasleer is alleen geen leer, maar 100% plantaardig gemaakt van de vezels van de ananasbladen. Voor deze prachtige uitvoering van de dokterstas hebben we gekozen voor een echte vrouwelijke uitstraling door gebruik te maken van roze en bordeaux rood vegan leer. Op de voorkant is een extra vak toegevoegd, groot genoeg voor A-4 documenten. De binnenzijde is gemaakt van een nylon en waterafstotende voering met een mooie vakverdeling en heel veel vakken. Ook het sleutelkoord ontbreekt natuurlijk weer niet.
 • Dokterstas voor huisartsen bruin. Deze dokterstas is gemaakt in een mooie combinatie van twee soorten bruin leer. Voor deze huisartsentas is gekozen voor stoer en tegelijkertijd zacht bruin leer. De details als het handvat, de beugel, schouderband en de onderste rand zijn gemaakt van bruin crocoprint leer. Het iets glimmende van dit leer is een mooi contrast met het matte bruine leer van de tas. De tweede versie is hetzelfde bruine leer gecombineerd met groene details, wat de tas gelijk weer een heel andere look geeft.  
 • Prachtige grote roze huisartsentas. Donker roze voert hier de boventoon. Gecombineerd met een licht roze leer voor de accenten en een aubergine kleurig leer voor de beugel. In het voorvak passen A4-documenten en een iPad. De binnenkant is verdeeld door middel van vakken. En er is een ritsvak in te vinden. Een stevig handvat zorgt dat je deze tas fijn draagt. Maar er is ook een schouderband aan te bevestigen voor als je je handen vrij wilt houden. Drie kleuren roze maken een mooi kloppend geheel. Hierdoor is de roze huisartsentas opvallend. maar toch rustig en goed bij van alles te dragen. Een echte beauty deze huisartsentas. Model Londen. Dit is een grote dokterstas compleet met indeling voor alle instrumenten. Het voorvak loopt over een groot deel van de breedte zodat daar A4 documenten in kunnen. De klep die daarover heen gaat heeft een klikslot. De beugeltas zelf sluit met een dokterstas sluiting.  
 • Huisartsentas verloskundigetas groot blauw

  Een grote versie van de huisartsentas in prachtig Italiaans leer. De buitenkant is zo clean mogelijk gehouden. Er zit geen vak op de voorkant om het leer zo goed mogelijk uit te laten komen. In plaats daarvan is aan de binnenkant een extra open vak gemaakt voor A4 documenten en een iPad. De binnenkant is verdeeld door middel van vakken. En er is een ritsvak in te vinden. Een stevig handvat zorgt dat je deze tas fijn draagt. De verlostas heeft geen schouderband. Maar er is altijd een schouderband aan te bevestigen voor als je je handen vrij wilt houden.  
 • Een hogere versie van de dokterstas in handtas model

  De eigenaresse van deze dokterstas, wilde de tas niet precies als een dokterstas eruit laten zien. Dat komt door haar beroep als orthomoleculair therapeut. Een echte dokterstas is voor echte dokters, zo zei ze. Daarom hebben we de basis van het model verhoogd en ziet ze er meer uit als een Mary Poppins tas. En dat was precies de bedoeling. Deze Mary Poppins tas is gemaakt van appelleer en wordt gebruikt als werktas. Bijpassend kreeg ze van haar man een klein schouder handtasje als verassing. Helemaal in hetzelfde leer zodat werk en prive mooi gecombineerd kunnen worden.
 • Dokterstas in blauw crocoprint leer met zilveren details. Deze dokterstas voor huisartsen of verloskundigen is gemaakt van een mooi soepel blauw leer gecombineerd met Italiaans blauw crocoprint leer. Er zit een fijne vakverdeling aan de binnenkant.  En er is ruimte voor flessen die tegen de zijkanten vastgezet kunnen worden. De bodem van de dokterstas heeft voetjes en er zit een afneembare en verstelbare schouderband bij. Op het voorvak aan de buitenkant is ruimte voor documenten in het speciale vak dat sluit met een tuc slot. Afmetingen breedte 43 cm, hoogte 33 cm diepte 20 cm.

Titel

Ga naar de bovenkant