• Cognac kleurige dokterstas. Model Londen. Natuurlijk kun je ook leuke accessoires laten maken die helemaal in de stijl van je nieuwe tas zijn. Zoals deze armband of een portemonnee, een riem of....
 • Beugeltassen, knipbeugeltassen of kanaalbeugeltassen zoals ze ook genoemd worden, hebben een modern uiterlijk met een knipoog naar vervlogen tijden. Waarschijnlijk ken je ze nog wel van oma of een oudere tante. Heel populair waren ze toen, en dat zijn ze nu gewoon weer. Kijk maar eens hoe mooi, strak, eenvoudig en verassend leuk ze zijn. Model Bordeaux.   De tas krijgt al snel een andere uitstraling door een ander soort leer te gebruiken of door de hengsels een andere lengte te geven of anders te bevestigen.
 • Dubbele beugeltas in grijs leer met crocoprint details in de handvatten. Model Parijs. Deze beugeltas in grijs leer is eigenlijk een dubbele tas. Aan de binnenkant zit een beugeltas met knipsluiting. En daaromheen een iets grotere tas die aan de beugeltas vast zit.   De knipbeugel kan wijd open en blijft ook open staan tot het moment dat je de beugel dicht klikt. Tussen de binnen en buitentas is ruimte voor papieren en platte spullen. In de beugeltas kun je dan, al je andere spullen kwijt die je veilig op wilt bergen.   Zoals bij alle tassen, zijn de afmetingen en uitvoering aan te passen naar je eigen wensen. Ook kun je er voor kiezen om een schouderband te gebruiken.
 • Dokterstas met een zebraprint. Deze is toch echt gezellig!? Het is een klein model Londen, maar biedt nog steeds genoeg ruimte voor heel veel spulletjes. De zebraprint dokterstas sluit aan de bovenkant met een slotje dat op de beugel gemonteerd zit. Hier is de binnenzijde gemaakt met een petrolkleurige stof, wat een fantastische combinatie is met de zebraprint. Leer met een dierenprint is een vachtleer. Ook deze zebraprint heeft haren. Het is runderleer dat bedrukt wordt met een mooie zebraprint. Geen echte zebra dus, maar het lijkt er wel heel erg op. Je kunt hem heel makkelijk en elegant meenemen aan het handvat. En als je liever je handen vrij hebt dan gebruik je de afneembare en verstelbare schouderband. Met het oog aan de voorkant kun je de tas met een hand openen. En dat is natuurlijk heel handig. In het hangertje dat je rechts op de foto ziet, zit het sleuteltje van het slot. Je kunt hem daarmee op slot doen, maar het is ook gewoon heel decoratief.
 • Groot formaat dokterstas/beugeltas in cognac kleurig vachtleer. Model Londen. Vachtleer wil zeggen dat je de haren ziet en voelt. Een mooie combinatie met glad cognackleurig leer. Deze tas heeft geen dokterssluiting, maar een kliksluiting. Natuurlijk zit er een schouderband bij. Aan de binnenzijde is er een telefoonvak, en een vak met rits.
 • Wat een beauty deze dokterstas voor huisartsen. Model Londen. Dit is een middelgrootte tot grote dokterstas compleet met indeling voor alle instrumenten. Het voorvak loopt bijna over de hele breedte omdat daar A4 documenten in kunnen. De klep die daarover heen gaat heeft een klikslot. De beugeltas zelf sluit met een dokterstas sluiting. De meeste dokterstassen die ik gemaakt heb zijn een kleine versie van deze en worden als handtas gebruikt. Maar deze gaat zijn leven echt samen met een huisarts doorbrengen. De tas heeft een afneembare schouderband en een handvat aan de bovenkant. De zwarte details en band om de klep maken hem heel sprekend. En toch is het geheel niet te opvallend en goed bij bijna alles te dragen.
 • Beugeltas geheel in zalmleer uitgevoerd. Model Bordeaux. Het is een gladde structuur. Dat wil zeggen dat je de plek waar de schubben zaten nog wel ziet, maar niet voelt, het leer is glad omdat het verwarmd is onder een plaat na het looiproces. De hele tas is gemaakt van visleer dat in rechte banen aan elkaar is gestikt. Omdat het zo'n mooi natuurlijk product is, zie je de geweldige kleuren en het verloop ervan zo mooi uitkomen in dit model. Dit model heeft een beugel waarmee de tas sluit. Aan de binnenzijde zitten twee vakken en ze is gevoerd met een mooie zachte pigskin die mooi aansluit bij het zalmleer aan de buitenkant. De hengsels kunnen makkelijk over de schouder gedragen worden, maar er kan ook een dunne schouderband aan. De handvatten kunnen voor elke tas aangepast worden, langer of korter. De manier van bevestigen en met of zonder schouderband. Deze beugeltas is enkel uitgevoerd. Dat wil zeggen dat deze alleen een beugel heeft als sluiting. Bij de dubbele beugeltassen, model Parijs, zit er om de beugeltas nog een extra tas heen.
 • Vegan verloskundige tas of dokterstas/artsentas. Model Londen. Deze dames dokterstas is gemaakt van een vegan materiaal. Ananasleer om precies te zijn. Een vegan dokterstas dus. Ananasleer is alleen geen leer, maar 100% plantaardig gemaakt van de vezels van de ananasbladen. Voor deze prachtige uitvoering van de dokterstas hebben we gekozen voor een echte vrouwelijke uitstraling door gebruik te maken van roze en bordeaux rood vegan leer. Op de voorkant is een extra vak toegevoegd, groot genoeg voor A-4 documenten. De binnenzijde is gemaakt van een nylon en waterafstotende voering met een mooie vakverdeling en heel veel vakken. Ook het sleutelkoord ontbreekt natuurlijk weer niet.
 • Baars visleer op je handtas. Model Parijs. Met deze beugeltas ben ik genomineerd voor de wedstrijd van Hester van Eeghen in 2019. Op de voorzijde en achterzijde is gebruik gemaakt van een gladde structuur baars visleer dat in goudtinten is gespoten. Het grijs komt weer terug in de hengsels. De beugeltas met baars visleer is een dubbele tas in feite. In het midden zit een ruime, afsluitbare tas die dicht gaat met een beugel. Tussen de buiten en binnentas is ruimte voor platte spullen als papieren en telefoon bijvoorbeeld. De visleer beugeltas is een luxe, chique handtas die eventueel met schouderband te dragen is. De binnenkant van de beugeltas is afgewerkt met een luxe zachte leersoort, pigskin. Afmetingen breedte 29 cm, hoog 7 cm, diepte 12 cm
 • Dubbele beugeltas in cognac en goudkleurig leer. Model Parijs. Deze dubbele beugeltas is een van de bestsellers in de Hip tassen collectie. Ik heb al verschillende uitvoeringen van deze luxe knipbeugel handtas mogen maken en elke keer ziet dit model er weer heel anders uit. De buitenkant is gemaakt van een cognac kleurig leer met de hengsels in een iets glimmende gemêleerde goud gekleurd slangenprint leer. In de buitentas zit de binnentas en de feitelijke beugeltas. Deze is ruim van binnen en kan dus afgesloten worden. Tussen de buiten en de binnentas kun je platte spullen kwijt als wat papieren of je telefoon. De hele tas is afgewerkt met een zachte leersoort. Deze dubbele beugeltas wordt het beste aan de hand gedragen, maar je kunt er ook een afneembare schouderband bij laten maken. Aan de beugel zitten oogjes voor de bevestiging. Aan de onderkant zitten voetjes zodat je tas niet direct op de grond komt te staan wanneer je hem naast je neerzet.
 • Knipbeugeltas in grijsgroen leer met crocoprint leren hengsels. Model Parijs. De hengsels van de knipbeugeltas zijn langer gemaakt dan de vorige versies. Deze knipbeugeltas kan nu makkelijk over je schouder gedragen worden en heeft daardoor geen schouderband nodig. Het model is hetzelfde als de andere beugeltassen op de hengsels na dan. Ook deze knipbeugeltas is een dubbele handtas. Tussen de buiten tas en binnen tas zit ruimte voor wat plattere spullen. De binnen tas is ruimer en wordt gesloten met een knipbeugel. De binnenvoering is een zachte luxe pigskin in blauw leer, dat prachtig bij het leer van de hele tas komt.
 • Dubbele beugeltas in knetter blauw Italiaans kwaliteitsleer met crocoprint leren hengsels. Model Parijs. In de voor- en achterkant is zalmleer verwerkt dat een zilverlaag over de blauwe ondergrond kleur heeft. Hierdoor combineert hij fantastisch met het blauw van de tas zelf en de hengsels. Voor de hengsels heb ik hetzelfde leer gebruikt als voor de tas, maar deze heeft een crocoprint met zilverkleurige accenten. Het leer van de tas is een lizardprint. De hengsels van deze dubbele beugeltas zijn langer gemaakt dan de eerste versies, maar korter dan die van de langste versie. Omdat deze dubbele beugeltas niet over de schouder gedragen kan worden, zit er een schouderband bij. Die is gemaakt van beide soorten leer, elk aan een kant. Het model is hetzelfde als de andere beugeltassen op de hengsels na dan. Tussen de buiten tas en binnen tas zit ruimte voor wat plattere spullen. De binnen tas is ruimer en wordt gesloten met een knipbeugel. De binnenvoering is een zachte luxe pigskin in lichtgrijs leer, dat prachtig bij het leer van de hele tas komt.

Titel

Ga naar de bovenkant