• Een prachtige duurzame tas van zwart glad afgewerkt zalmleer en geitenleer in de details. De tas sluit met een magneet en heeft een vakje aan de binnenkant een een visitekaart vakje. Een schouderband is er eventueel nog bij te maken. Een tas met een echte klasse uitstraling. De zijkanten hebben een mooi detail in de vorm van op liggende rondjes. Afmetingen breedte 29 cm hoogte 35 cm, diepte 12 cm.
 • Zeewolf leren handtas. Model Miami. Een prachtige combinatie van mat zwart soepel runderleer met beige suède details en een geweldig stuk gestippelde zeewolf. Deze handtas is in feite 1 tas die er 2 x anders uit kan zien. Door de veerringen aan het hengsel zijn ze te verwisselen door een andere kleur. Bij deze zeewolf leren handtas zijn er twee sets hengsels gemaakt. Een zwarte set en een beige kleurige. De binnenzijde is afgewerkt met een mooie varkensleren voering en heeft heel veel vakken. In het midden zit een tussenschot met rits voor A-4 documenten.
 • Zalmleren rugtas gemaakt van open en gladde structuur zalmleer. Deze rugtas is aan de voorkant in het zalmleer uitgevoerd. Het is een combinatie van open en dichte structuur. De dichte structuur is de strook in het midden. Om extra ruimte in de rugtas te krijgen, is er aan beide zijkanten en bodem een flexibel deel ingezet. De hele zijkant kan open geritst worden. De schouderbanden kunnen wanneer ze niet gebruikt worden, omhoog geschoven worden en vastgeklikt aan de bovenkant van de tas. Hierdoor zijn de banden niet zo lang en blijf je er niet per ongeluk inhangen. De binnenkant is geheel gemaakt van grijs pigskin. Dit is een zachte en luxe leersoort die de tas een extra luxe uitstraling geeft. Aan de bovenkant zitten twee zilverkleurige handvatten en de tas sluit met een rits.
 • Zwarte zalmleren handtas. Deze tas is aan de buitenkant geheel uitgevoerd in zacht open structuur zalmleer. Open structuur wil zeggen dat je de schubben nog kunt zien en voelen. Bij een dichte structuur kun je de schubben alleen nog zien en is het vel glad afgewerkt. Het handvat van deze handtas kan naar binnen worden getrokken. Om hem dan toch nog te kunnen dragen zit er ook een schouderband aan. De bovenkant sluit met magneten en is ze is gevoerd met een velour groene stof.
 • Zalmleren handtas. Geheel in zwart zalmleer uitgevoerd een kleine, maar toch ruime tas. Voor deze tas heb ik een open structuur mat zwart zalmleer gebruikt. Het is een beetje een box idee. De zijpanden vouwen naar binnen als de tas dicht gaat en gaan mee open als je de tas opent. Zalmleer met open structuur voelt heel zacht aan. Je ziet en voelt waar de schubben gezetten hebben. De binnenzijde is voorzien van een mooie zachte en luxe pigskin leer. Bij de tas is ook een brillenkoker gemaakt.
 • Zalmleer handtas in drie kleuren zalmleer en een mooie lichte kleur geitenleer als basis voor deze fijne, ruime en praktische schoudertas. Model Miami. Op de voorkant van deze zalmleer handtas zijn de vellen zalmleer in zijn geheel gebruikt. De vorm van de huid hebben we gehouden omdat het zo'n mooie vorm op zich is. De hengsels zijn met veerringen aan de tas bevestigd. Veerringen kunnen makkelijk van de gehaald worden en je kunt er dus voor kiezen om de hengsels te wisselen voor een andere kleur. Om de tas helemaal compleet te maken hebben we bij de zalmleren tas gelijk een bijpassende portemonnee gemaakt. De binnenzijde is gevoerd met een gele canvas en heeft diverse vakken en een sleutelkoord. De handtas sluit met een rits voor de veiligheid.
 • Prachtige ruime en handig ingedeelde oranje werktas/handtas met twee stroken visleer aan de voorkant. Model Miami. Hier is gekozen voor een combinatie van oranje, crème en bruin. De drie kleuren komen mooi bij elkaar en overal in en aan de tas terug. Er is gebruik gemaakt van een gladde structuur zalmleer. De ronde hengsels kunnen over je schouder gedragen worden, maar er zit ook een afneembare schouderband bij. De hengsels zijn bevestigd met veerringen. Je kunt ze daardoor indien gewenst, makkelijk verwisselen voor een andere kleur. Deze tas heet Miami en heb ik al in verschillende uitvoeringen mogen maken. De meeste met visleer omdat het zo'n mooi product is. Het model is zeer ruim en heeft veel grote vakken zodat alles erin past, maar ook overzichtelijk op te bergen is. De tas sluit met een rits aan de bovenkant. Er zit een sleutelkoord in zodat je je sleutels nooit meer hoeft te zoeken en er zitten voetjes aan de bodem zodat je tas nooit direct op de grond komt te staan.  
 • Werktas, laptoptas, handtas model Miami, uitgevoerd in grijs zalmleer en grijs zachte suède achtig runderleer. Model Miami. De afwerking in een mooie opvallende hard roze geitenleer en de binnenkant met hard roze pigskin. Grijs hoeft niet saai te zijn! De hengsels zijn met veerringen bevestigd, dat wil zeggen dat je ze er af kunt halen en vervangen door een andere set hengsels mocht je dat willen. De indeling is zeer praktisch. Er zitten veel vakken in zodat je al je spullen een vaste plek kunt geven en blindelings een graai in de tas kunt doen om te pakken wat je zoekt. In het tussenschot, dat de tas twee aparte vakken geeft, kun je zelfs A4 papieren kwijt. Ook je laptop of iPad passen hier goed in. De tas sluit met een rits en heeft indien gewenst een afneembare schouderband.
 • Het visleer in deze tas is een gladde structuur zalmleer afwerkt met oranje details. Dit model heet Miami. Net als alle andere Miami modellen heeft deze handtas, werktas, laptoptas, want dat past er allemaal in, hengsels die met een veerring vastzitten en dus verwisseld kunnen worden voor een andere set. Bijvoorbeeld als je er oranje hengsels aan wilt hebben. Het tussenschot verdeeld de tas in twee vakken en tegelijkertijd kun je in dat tussenschot ook heel veel spullen kwijt. De indeling is zeer praktisch met vakken voor je telefoon, paspoort, pennen, losse spullen, noem maar op.
 • Dubbele beugeltas in knetter blauw Italiaans kwaliteitsleer met crocoprint leren hengsels. Model Parijs. In de voor- en achterkant is zalmleer verwerkt dat een zilverlaag over de blauwe ondergrond kleur heeft. Hierdoor combineert hij fantastisch met het blauw van de tas zelf en de hengsels. Voor de hengsels heb ik hetzelfde leer gebruikt als voor de tas, maar deze heeft een crocoprint met zilverkleurige accenten. Het leer van de tas is een lizardprint. De hengsels van deze dubbele beugeltas zijn langer gemaakt dan de eerste versies, maar korter dan die van de langste versie. Omdat deze dubbele beugeltas niet over de schouder gedragen kan worden, zit er een schouderband bij. Die is gemaakt van beide soorten leer, elk aan een kant. Het model is hetzelfde als de andere beugeltassen op de hengsels na dan. Tussen de buiten tas en binnen tas zit ruimte voor wat plattere spullen. De binnen tas is ruimer en wordt gesloten met een knipbeugel. De binnenvoering is een zachte luxe pigskin in lichtgrijs leer, dat prachtig bij het leer van de hele tas komt.
 • Beugeltas geheel in zalmleer uitgevoerd. Model Bordeaux. Het is een gladde structuur. Dat wil zeggen dat je de plek waar de schubben zaten nog wel ziet, maar niet voelt, het leer is glad omdat het verwarmd is onder een plaat na het looiproces. De hele tas is gemaakt van visleer dat in rechte banen aan elkaar is gestikt. Omdat het zo'n mooi natuurlijk product is, zie je de geweldige kleuren en het verloop ervan zo mooi uitkomen in dit model. Dit model heeft een beugel waarmee de tas sluit. Aan de binnenzijde zitten twee vakken en ze is gevoerd met een mooie zachte pigskin die mooi aansluit bij het zalmleer aan de buitenkant. De hengsels kunnen makkelijk over de schouder gedragen worden, maar er kan ook een dunne schouderband aan. De handvatten kunnen voor elke tas aangepast worden, langer of korter. De manier van bevestigen en met of zonder schouderband. Deze beugeltas is enkel uitgevoerd. Dat wil zeggen dat deze alleen een beugel heeft als sluiting. Bij de dubbele beugeltassen, model Parijs, zit er om de beugeltas nog een extra tas heen.
 • Baars visleer op je handtas. Model Parijs. Met deze beugeltas ben ik genomineerd voor de wedstrijd van Hester van Eeghen in 2019. Op de voorzijde en achterzijde is gebruik gemaakt van een gladde structuur baars visleer dat in goudtinten is gespoten. Het grijs komt weer terug in de hengsels. De beugeltas met baars visleer is een dubbele tas in feite. In het midden zit een ruime, afsluitbare tas die dicht gaat met een beugel. Tussen de buiten en binnentas is ruimte voor platte spullen als papieren en telefoon bijvoorbeeld. De visleer beugeltas is een luxe, chique handtas die eventueel met schouderband te dragen is. De binnenkant van de beugeltas is afgewerkt met een luxe zachte leersoort, pigskin. Afmetingen breedte 29 cm, hoog 7 cm, diepte 12 cm

Titel

Ga naar de bovenkant