pinguïns en een servicebeurtOpgelapte pinguïns waggelen terug de zee in

Een groep van twaalf magelhaenpinguïns is na een lang rehabilitatieproces teruggebracht naar de zee. Ze waren gered van verschillende stranden in Argentinië, las ik op de nieuwssite. Hier vind je het filmpje.

Ik word altijd vrolijk van pinguïns. Dat komt vooral door de grappige manier waarop ze lopen. Alleen denk ik dat ze geen makkelijk leven hebben. Met honderden tegelijk duiken ze van rotsen af om naar de zee te komen en voedsel te zoeken. Er weer op komen is nog veel lastiger. Maar ze moeten wel want hun kleintjes zitten daarboven te wachten op eten.

Dat ze daarbij wonden en breuken oplopen snap ik wel.

En zo is het ook een beetje met tassen. Die hebben heel veel te verduren. We slepen ze overal mee naar toe. Schuren over de grond, langs tafels, blijven achter stoelen hangen. Laden er wel eens wat meer in dan goed voor ze is.

Nu kunnen ze wel wat hebben, onze tassen. Ze klagen niet en ondergaan al deze verschrikkingen gewillig. Maar ze lijden wel, in stilte. En dan opeens zie je dat de hoeken versleten raken, of de rits niet meer zo lekker loopt. Misschien moet er iets vervangen worden of verstevigd. Ze hebben dan een beetje TLC (tender loving care) nodig.

Je kunt je Hip tas daarom een servicebeurt laten geven. Net als bij de pinguïns, al gaat deze servicebeurt wel wat sneller. Je betaalt de verzendkosten en een kleine vergoeding voor het aanpassen. Daarna is je tas weer klaar voor haar taak, shinen aan jouw arm.

Wil je een servicebeurt voor jouw tas? Stuur me even een mailtje.

Monique
Ik zou het heel leuk vinden als je reageert op dit bericht! Vul even onderstaande gegevens in.

    Gratis E-book ‘Welke tas past het beste bij jouw figuur’

    Gratis catalogus Hip tassen 2018