kadobon hip tassen voor het meest persoonlijke kado

Gift of Joy kadobon

Als je een vriend of vriendin, je man of vrouw een kadobon geeft, geef je eigenlijk een heel mooi persoonlijk kado.

Je geeft de ontvanger van je kadobon namelijk een accessoire of tas die zij zelf helemaal samen kan stellen of uitzoeken. Van leer tot model van binnenkant tot buitenkant van kleur garen tot persoonlijke tekst. Alles is mogelijk.

De kadobon kun je bestellen in 10, 25, 50 en 100 euro.  Ze komt in een mooie leren enveloppe wat al een kadootje op zich is.

Staat het bedrag dat jij wilt bestellen er niet bij? Je kunt bij het bestellen aangeven hoeveel je van elke bon wilt ontvangen. Wil je een kadobon van 200 euro bijvoorbeeld, dan vul je in het vakje bij de 100 euro kadobon een 2 in.*

Wil je twee kadobonnen van 100 euro bestellen voor twee verschillende mensen, mail me dan even via het contactformulier zodat er ook twee kadobonnen aangemaakt worden.

Bestel je de kadobonnen vanuit een ander land dan Nederland, neem dan even contact op i.v.m. de verzendkosten die zijn ingesteld op Nederland.

De kadobonnen zijn tot 1 jaar na uitgifte geldig.

*Gebruik je niet het hele bedrag als je de bon inlevert, dan blijft het restant gewoon staan voor een volgende keer. De datum blijft wel de datum van uitgifte.

cadeaubon hip tassen

klanten vertellen Gabrielle

“Eindelijk een handtas die echt voor mij is gemaakt. Letterlijk, omdat Monique hem voor mij maakte. En hoe! Het overtrof mijn verwachtingen. Eindelijk een (werk) handtas die ik kan meenemen naar klanten. Mijn iPad, conceptteksten of strategieën, telefoon, brillen, etc. passen er gemakkelijk in. De handtas is mooi, ruim en toch vrouwelijk, perfect afgewerkt met het voeringmateriaal dat ik had gekozen. … Ik ben er blij mee! “

Gabrielle de Sain, Triggertekst