[layerslider id=”40″ /]
Uitreiking van de prijs stichting Hester van Eeghen.
Monique Zoeteman Hip tassen
Maldive tassen passend bij jouw stijl

Hip tassen op beurs voor oude meesters en dutch design

BEUNINGEN 21 september 2019 – “Vandaag was een spannende dag, de hele week eigenlijk al”, vertelt Monique Zoeteman van Hip tassen uit Beuningen. “Direct na mijn vakantie heb ik in heel korte tijd, een tas gemaakt waarmee ik mee heb gedaan aan de wedstrijd van Hester van Eeghen. De ontwerpster van mode, tassen en schoenen. En vandaag was de bekendmaking in Den Haag.”

Van knutselaar tot designer van Hip tassen

12 februari 2019 In haar atelier in Beuningen maakt Monique Zoeteman droomtassen voor haar klanten. Monique hield als kind al van knutselen, tekenen en handwerken maar door het hardlopen kwam het maken van tassen op haar pad. Monique vertelt hoe dat zo gekomen is.

The making of vlog Hip tassen

Begin januari had ik een interview met Monique Zoeteman van Hip tassen in Beuningen. Het interview maakte me nieuwsgierig naar het atelier en het idee kwam om een keer langs te gaan voor een vlog. Nou geef ik iedereen graag een podium maar zelf hoef ik niet zo nodig in beeld. Dat was dus nog even een dingetje als je wilt gaan vloggen.

Handgemaakte tassen passend bij jouw wensen

Tassen wij dames hebben er nooit genoeg van. In alle formaten, kleuren en modellen. Nu zijn er zat leuke tassenwinkels te vinden maar wat als je nu nooit die ene kunt vinden. Hier is een oplossing voor. Ontwerp samen met een ontwerpster een eigen tas! Hoe gaaf om hiermee op stap te gaan.