vegan leer waar wordt het van gemaakt
Droomtas op maat publicatie Maas en Waal september 2020
Uitreiking van de prijs stichting Hester van Eeghen.
Monique Zoeteman Hip tassen
Maldive tassen passend bij jouw stijl

Ananasblad, bedorven mango en appel als vervanger van leer

Niet alleen paddenstoelen maar ook ananasbladeren en bedorven mango’s zijn een alternatief voor de leerindustrie.

Dit blog werd geschreven door Corine Spaans voor innovationorgins.com. Het hele artikel is hier te lezen op deze pagina. Zij heeft mij benaderd om meer te vertellen over Vegan leer – in het bijzonder ananasleer – en de toepassingen daarvan.

Hip tassen publicatie in Maas en Waal 4All XL 

BEUNINGEN 19 september 2020

Een mooie publicatie van twee grote pagina’s in een oplage van 50.000 stuks werd verspreid in de regio Beuningen. De publicatie is van september 2020. Altijd fijn als de gemeente waar je woont ook weet wat je doet. Want vaak is dat helemaal nog niet zo, ook al hoop je dat dat wel zo is :-).

De krant is ook in te kijken op deze ISSUU publicatie site.

Hip tassen op beurs voor oude meesters en dutch design

BEUNINGEN 21 september 2019

“Vandaag was een spannende dag, de hele week eigenlijk al”, vertelt Monique Zoeteman van Hip tassen uit Beuningen. “Direct na mijn vakantie heb ik in heel korte tijd, een tas gemaakt waarmee ik mee heb gedaan aan de wedstrijd van Hester van Eeghen. De ontwerpster van mode, tassen en schoenen. En vandaag was de bekendmaking in Den Haag.”

Van knutselaar tot designer Hip tassen

12 februari 2019 Verschenen in Beuningen Magazine online

In haar atelier in Beuningen maakt Monique Zoeteman droomtassen voor haar klanten. Monique hield als kind al van knutselen, tekenen en handwerken maar door het hardlopen kwam het maken van tassen op haar pad. Monique vertelt hoe dat zo gekomen is.

De link bestaat helaas niet meer omdat Beuningen magazine ermee opgehouden is medio 2020. Maar de vlog staat nog op Facebook

The making of vlog Hip tassen

Begin januari had ik een interview met Monique Zoeteman van Hip tassen in Beuningen. Het interview maakte me nieuwsgierig naar het atelier en het idee kwam om een keer langs te gaan voor een vlog. Nou geef ik iedereen graag een podium maar zelf hoef ik niet zo nodig in beeld. Dat was dus nog even een dingetje als je wilt gaan vloggen.

http://beuningenmagazine.nl/the-making-of-vlog-hip-tassen/

Handgemaakte tassen passend bij jouw wensen

17 januari 2018 Juulsblogt schreef een artikel over Hip tassen

Tassen wij dames hebben er nooit genoeg van. In alle formaten, kleuren en modellen. Nu zijn er zat leuke tassenwinkels te vinden maar wat als je nu nooit die ene kunt vinden. Hier is een oplossing voor. Ontwerp samen met een ontwerpster een eigen tas! Hoe gaaf om hiermee op stap te gaan.