dokterstas, artsentas, verloskundigetas of visitetas opmaat gemaakt in groen en zwart leer

Op zoek naar een nieuwe vrouwelijke huisartsen tassen billboarddokterstas maar liever niet zo’n saaie oubollige?

Deze prachtige dokter tassen wil je het liefste zelfs in je vrije tijd gebruiken. Hip tassen huisartsentassen, doktertassen, visitetassen of verloskundigetassen kunnen gemaakt worden van mooi leer of vegan leer (appelleer, ananasleer of kurkleer). Ze hebben een indeling die huisartsen, verloskundigen of dokters het prettigst vinden, omdat ze geheel in overleg zo zijn ontworpen.

De indeling kan indien gewenst als losse inzet gemaakt worden. De dokterstassen zijn voorzien van een extra ritsvak aan de binnenkant, houders voor flesjes en een sleutelkoord. Ook kan er gekozen worden voor visitekaartvakjes en/of pennenhouder. Je kunt er tevens voor kiezen om een apart voorvak te laten maken waar je iPad en A4 documenten in passen. En om je tas helemaal persoonlijk te maken, laat je je initialen, naam of logo op je tas laten toevoegen.

Dokterstassen als deze zijn ook zeer geschikt voor verloskundigen en artsen

De afmetingen zijn 42 cm b x 32 cm h en 18 cm d. Het is natuurlijk mogelijk om de tassen in een andere maat te laten maken. Wil je liever dit model maar dan als handtas? Kijk dan even op deze beugeltassen pagina.

De prijzen van huisartsentassen liggen tussen de 600 en 700 euro.

Neem voor alle mogelijkheden even contact op.

Wil je de catalogus vol met Hip tassen inspiratie ontvangen? Laat dan je naam en mail adres hiernaast achter. Je ontvangt hem dan binnen enkele seconden in je mailbox.

voorkant hiptassen-catalogus vraag hem aan!