Gratis downloads Hip Tassen

Gratis downloads e-books en pdf’s

Hip tassen maakt accessoires en tassen op maat. Je kunt ze helemaal zelf samenstellen en daarin zal ik je helemaal begeleiden. Want ook jij kunt met een hele unieke en bijzondere tas op pad. Wil je alvast inspiratie over welke tassen ik al eerder gemaakt heb, of wil je juist eerst weten wat voor soort tas het beste bij je past? Hier vind je verschillende gratis e-books en pdf’s die je in een paar klikken in je mail hebt.


Wil jij een van de onderstaande gratis downloads ontvangen? Laat me gewoon weten waar ik ze naartoe kan sturen.

Hip tassen Catalogus Accessoires

Hip tassen catalogus accessoires 

Een 13 pagina’s tellende catalogus vol met ideeën voor accessoires die je bij je tas kunt laten maken. Want zeg nou zelf, waar vind je accessoires die in dezelfde stijl en hetzelfde leer gemaakt zijn als je tas? Je bent op het juiste adres. Doe eens lekker inspiratie op met de voorbeelden uit deze catalogus. En de mogelijkheden zijn eindeloos. Heb je nog andere ideeën, dan bespreek ik ze graag samen met je.

Wil je de catalogus vol met Hip accessoires inspiratie ontvangen? Laat dan je naam en mail adres hieronder achter. Je ontvangt hem dan binnen enkele minuten in je mailbox.

infographic 12 super tips om echt leer te herkennen | Hip tassen

Infographic 12 super tips om echt leer te herkennen

Heel handig en overzichtelijk 12 super tips om echt leer te herkennen op een rijtje. Je kunt hem uitprinten en in je tas stoppen zodat je ze altijd bij de hand hebt. Als je een keer twijfelt of een tas of jas wel van echt leer gemaakt is, weet jij nu precies waar je op moet letten.

Wil je deze tips ook gelijk ontvangen? Laat dan je naam en mail adres hieronder achter. Je ontvangt hem dan binnen enkele minuten in je mailbox.

Gratis catalogus hip tassen

Hip tassen catalogus juni 2018

Blader eens rustig door deze catalogus met heel veel voorbeelden van tassen die ik de afgelopen tijd gemaakt heb. 32 pagina’s met unieke tassen en accessoires samengesteld en gemaakt voor klanten.

Je vindt hier heel veel inspiratie, maar er is nog zo veel meer mogelijk. Wil je eerst even een sneak preview voor dat je hem download? Op deze catalogus pagina vind je alvast een paar pagina’s.

Wil je de catalogus vol met Hip tassen inspiratie ontvangen? Laat dan je naam en mail adres hieronder achter. Je ontvangt hem dan binnen enkele minuten in je mailbox.

gratis e-book welke tas past het beste bij jou

E-book Welke tas past het beste bij jou?

Twijfel jij wel eens wat voor soort tas het beste bij je past?
Geen nood, ik help je bij het kiezen van je juiste tas. Met dit e-book weet je snel welke tas jouw figuur het beste accentueert.

Behalve de kleding die je aantrekt kan ook de keuze voor de tas die je met je meedraagt behoorlijk veel invloed hebben op de manier waarop je figuur tot z’n recht komt.

Zo kan het ene model je sterke kanten accentueren en kun je de ander beter in de kast laten omdat die voor jou juist niet zoveel doet. In dit e-book vertel ik je welk model tas jij het beste kunt kiezen.