koffertje als handtas

Hij zette de Amerikaanse modewereld op zijn kop

Hij was een bekend Amerikaans modeontwerper. Extravagant, bewonderd en gehaat. Enorm creatief totdat het witte poeder alles ontregelde. Maar hij zette de Amerikaanse modewereld op zijn kop. Eerlijk gezegd had ik nog nooit over hem gehoord, tot ik afgelopen maandag een Netflix serie over hem zag. Halston.

Halston verscheen in het begin van zijn carrière in verschillende commercials waarin hij zijn eigen ontwerpen promootte. Jurken, broeken, parfum alles kwam voorbij. Een trok gelijk mijn aandacht. Daarin was hij te zien met een enorme stapel koffers. Geen gewone koffers natuurlijk, maar mooie stijlvolle koffers waarmee je gezien wilt worden.

Koffertjes als handtas

Hoe vaak zie je die nou eigenlijk? Koffertjes die behalve dat ze als handtas gebruikt kunnen worden ook een lust voor het oog zijn. Die gedragen worden als echte eyecatcher. Waar de kleuren vanaf spatten en die een bijzonder formaat hebben.

Nou vorige week was zo’n moment. Ik mocht zelf weer zo’n prachtige koffer handtas maken. De klant had een koffertje gezien dat ik ooit op de opleiding gemaakt had en in een blog beschreven. Een soort attache koffertje maar dan in klein formaat.

Oranje koffertje voor iPad

Ik vind hem helemaal geweldig zei ze. Zo een wil ik er graag, voor mijn iPad, telefoon en sleutels. Veel hoeft er niet in, maar ik wil hem voor mijn werk gebruiken. Ik wil iets aparts in een opvallende kleur… liefst oranje. Nou dan heb je me.

Een project waar ik met heel veel plezier aan gewerkt heb. Het koffertje is inmiddels bij de klant aangekomen en ze is er nu de show mee aan het stelen. Er staat alleen geen Halston op maar Hip tassen;-). Benieuwd hoe hij geworden is? Bekijk alle foto’s.

P.S. Helaas is Halston door zijn flamboyante levensstijl niet heel oud geworden en in 1990 overleden.

Ben je enthousiast geworden door deze handtas koffer? Laat het hieronder weten. Of neem contact op voor meer informatie.

Monique
Ik zou het heel leuk vinden als je reageert op dit bericht! Vul even onderstaande gegevens in.

    12 super tips om echt leer te herkennen

    Gratis catalogus Hip tassen