bestseller tassen Hip tassen

Deze dokterstassen zijn moderne uitvoeringen van de aloude grote dokterstassen die door artsen werden gebruikt. Tegenwoordig mag deze tas er een stuk moderner uitzien. Vrolijke kleuren of juist heel rustig. En het formaat hoeft door de functie van handtas ook niet meer zo groot te zijn. Ze zijn daarom echt vrouwelijk. Maar het is wel mogelijk om een groter model te maken om hem als luiertas bijvoorbeeld te gebruiken of je iPad er in mee te kunnen nemen.

Beugeltassen werden oorspronkelijk ook veel gebruikt door onze vorige generatie. Deze dokterstassen en beugeltassen zijn dus gemaakt in een handzamer formaat met een handvat en afneembare schouderband. De beugel van de dokterstas kan helemaal open en kan ook open blijven staan zodat je heel makkelijk bij je spullen kunt.

De beugeltassen zijn een knipoog naar vervlogen tijden. Misschien herinner je je nog de tas van je oma. Zo’n mooie tas of portemonnee met een knip opening erop. Hip tassen maakt deze beugeltassen in een moderne uitvoering en een herinnering aan oma.

Wil je meer weten over hoe een Hip handtas gemaakt wordt? Dat verhaal vind je in mijn blog Hoe wordt een Hip tas gemaakt.

Wil je de catalogus vol met Hip tassen inspiratie ontvangen? Laat dan je naam en mail adres hiernaast achter. Je ontvangt hem dan binnen enkele seconden in je mailbox.

Gratis catalogus hip tassen