Waar kan ik je mee helpen? Je kunt me bellen of onderstaande gegevens invullen, dan neem ik contact met je op.

  Lees hier het privacybeleid.

  Monique Zoeteman bij Hip tassen

  Contact

  Je kunt 7 dagen in de week contact met mij opnemen. Ik beantwoord je vragen graag of het nou per mail, social media of telefoon is. Je krijgt altijd binnen een paar uur een bericht van mij.

  Atelier Hip tassen
  Valerianuslaan 7
  6642 BV Beuningen
  Telefoon 06 3434 5540
  KvK-nummer 65036689
  BTW-nummer NL001421389B29

  Wil je langskomen? Maak even een afspraak via de contactgegevens hiernaast of telefonisch.

  Van tassen kun je er nooit genoeg hebben toch?

  Hip tassen maakt exclusieve tassen voor jou. Van elke tas is er maar een, ik maak nooit twee dezelfde je hebt dus altijd een uniek exemplaar. Ik maak elke tas helemaal zoals jij hem hebben wilt. In het juiste model, kleur met het juiste aantal vakken voor jou. Dus als je kleding of schoenen hebt waar je een tas bij zoekt, kun je die door mij laten maken. De tassen, maar ook accessoires worden van echt leer gemaakt en zijn zoveel mogelijk in Nederland gelooid. Elke tas wordt door mij getekend, sneden of gemaakt in eigen atelier. Dus 100% Dutch design en altijd uniek zoals hij voor jou het beste werkt.

  Waarom ik doe wat ik doe

  Ik vind het heerlijk om dingen te creëren, altijd al gehad. Van de prachtigste stoffen kleding maken, van bolletjes wol truien breien, heerlijk vond ik dat. Ik ben met tassen maken begonnen voor het goede doel, maar dat liep al snel uit de hand ?. Een tijd lang maakte ik de tassen van stoffen, maar ik kreeg steeds meer de behoefte om leren tassen te gaan maken. Nadat ik een eerste poging had gedaan van een mooi stuk leer een tas te maken, was het duidelijk. Voor leerbewerking heb je een opleiding nodig, en industriële machines. Dat was dus de volgende stap in de ontwikkeling van Hip tassen. Heerlijk was het om onder gedompeld te worden in wat je leuk vindt en er al je creativiteit in kwijt te kunnen en te leren! Het allerleukste is dat de klanten zo geweldig enthousiast reageren op hun tas. Omdat we de tas helemaal in overleg samenstellen is het ook echt een droomtas geworden, en daar doe ik het voor. Daar word ik blij van.

  Neem vrijblijvend contact met mij op om de mogelijkheden voor jou tas of accessoire door te spreken.

  Wil je meer weten over waarom en wat ik doe? Lees dan mijn blog van knutselaar tot designer.

  Of kijk op de Bag stage pagina met heel veel meer informatie over materialen en mogelijkheden.