bestseller tassen Hip tassen

Bestseller tassen zijn natuurlijk onze pareltjes. Tassen die naast een fijn design ook al bewezen hebben aan alle wensen te voldoen. Ook bestellers zijn allemaal uniek. Het model is min of meer hetzelfde, maar de uitvoering is elke keer weer anders.
Vind je een van deze modellen leuk, maar moet er nog iets aangepast worden? Geen probleem. En ook voor deze bestsellers tassen geldt dat hij speciaal naar jouw wensen gemaakt kan worden.

“Ik heb aan mijn vrouw een geweldig mooie tas van Hip tassen voor haar verjaardag gegeven. Het gaf mij een top gevoel om eindelijk weer eens een cadeau te geven dat echt persoonlijk is. Toch leuker dan een lekker luchtje, mooie trui o.i.d. Het voelde een beetje aan als de eerste sieraden die ik gaf toen ik net verkering had (en dat na 23 jaar) gelukkig met haar getrouwd te zijn.De tas ziet er niet alleen erg goed uit, maar is ook geweldig mooi afgewerkt. Echt persoonlijk meesterschap. Daar kan geen Louis Vuitton of Chanel tegenop. Monique bedankt! – Kees van Kaarbergen”

Wil je de catalogus vol met Hip tassen inspiratie ontvangen? Laat dan je naam en mail adres hiernaast achter. Je ontvangt hem dan binnen enkele seconden in je mailbox.

Gratis catalogus hip tassen