Bag stage meekijken bij Hip tassen. Dat kan. Je vindt hier foto’s en filmpjes van werkzaamheden in het atelier in Beuningen. Een kijkje achter de schermen hoe het er nou echt aan toegaat in het tassen atelier waar al die creativiteit plaatsvindt. En waar al die mooie unieke en handgemaakte tassen vandaan komen. Ga je mee?

Garen in vele kleuren en voor alle soorten leer is er een.
DIVERSE KLEUREN GAREN
Omboeken van de randen zodat ze mooi plat worden.
FOURNITUREN
Het leer aan het schalmen om het dunner te maken voor de naden.
HET LEER DUNNER MAKEN
Het stikken van het schort.
INDUSTRIELE LEER NAAIMACHINE
Een heel klein deel van de leer voorraad.
RUIM ASSORTIMENT LEER
Het laatste stiksel voor deze werktas en dan is hij klaar.
LAATSTE STIKSEL VOOR DEZE TAS.
De beugel voor de dokterstas buigen zodat hij in de tas past.
WERKTAFEL MET GEREEDSCHAPPEN
De bodem van de tas stikken.
YKK RITSEN

Een nieuwe handtas! Een belangrijk en heuglijk moment. De perfecte handtas hoort bij jou. Van de perfecte handtas word je blij en ik kan die voor je maken.

Ik ben Monique Zoeteman en ontwerp en maak persoonlijk die unieke handtas voor je. Ik weet waar die perfecte handtas aan moet voldoen. Ik heb daarvoor een aantal standaard modellen ontwikkeld. Verder zijn kleuren en materialen natuurlijk zeer persoonlijk, die kun je zelf ook selecteren. Liefst werk ik met echt leer maar er zijn ook prachtige vegan ‘leersoorten’ als kurkleer en ananasleer voor wie daar de voorkeur aan geeft.

Waarschijnlijk vind je genoeg inspiratie op mijn website in een van de prachtige kleuren en materialen die ik met zorg uitgekozen heb. Je kunt ook de catalogus downloaden met nog veel meer voorbeelden en inspiratie. Ook is het mogelijk om aanpassingen te doen aan een gekozen ontwerp om daarmee jouw perfecte tas te creëren.

Ik ga ook graag voor jou aan de slag, Monique