Bag stage atelier Hip tassen

Bag stage meekijken bij Hip tassen

Bag stage meekijken, dat kan. Je vindt hier foto’s en filmpjes van werkzaamheden in het atelier in Beuningen. Een kijkje achter de schermen. Hoe het er nou echt aan toegaat in het tassen atelier. Waar al die creativiteit plaatsvindt. En waar al die mooie unieke en handgemaakte tassen vandaan komen. Hopelijk krijg je zo een idee van de materialen. En het proces van het maken van een op maat gemaakte tas. Hoe een tas en tas wordt. Bag (Back) stage dus. Ga je mee?

Bag Stage video’s en foto’s vanuit het atelier van Hip tassen.

Garen in vele kleuren en voor alle soorten leer is er een.
DIVERSE KLEUREN GAREN
Omboeken van de randen zodat ze mooi plat worden.
FOURNITUREN
Het leer aan het schalmen om het dunner te maken voor de naden.
HET LEER DUNNER MAKEN
Het stikken van het schort.
INDUSTRIELE LEER NAAIMACHINE
Een heel klein deel van de leer voorraad.
RUIM ASSORTIMENT LEER
Het laatste stiksel voor deze werktas en dan is hij klaar.
LAATSTE STIKSEL VOOR DEZE TAS.
De beugel voor de dokterstas buigen zodat hij in de tas past.
WERKTAFEL MET GEREEDSCHAPPEN
De bodem van de tas stikken.
YKK RITSEN

Een nieuwe handtas! Dat is een belangrijk en heuglijk moment. De perfecte handtas hoort bij jou. Van de perfecte handtas word je namelijk blij en ik kan die voor je maken.

Ik ben Monique Zoeteman en ontwerp en maak persoonlijk die unieke handtas voor je. Ik weet waar die perfecte handtas aan moet voldoen. In de afgelopen jaren zijn een aantal handtassen echte bestsellers geworden. Maar ook daarvoor geldt dat er aanpassingen gedaan kunnen worden. Verder zijn kleuren en materialen natuurlijk zeer persoonlijk, die kunnen we samen uitzoeken. Het liefst werk ik met echt leer. Maar er zijn ook prachtige vegan ‘leersoorten’ als kurkleer en ananasleer voor wie daar de voorkeur aan geeft.

Waarschijnlijk vind je genoeg inspiratie op mijn website in het overzicht van de prachtige tassen die ik in opdracht gemaakt heb. Je kunt ook de catalogus downloaden met nog veel meer voorbeelden en inspiratie. 

Mijn verhaal over het hoe en waarom. En het ontstaan van Hip tassen kun je lezen in mijn blog.

Ik ga ook graag voor jou aan de slag, Monique 
monique-atelier-hiptassen