Bag stage meekijken bij Hip tassen. Dat kan. Je vindt hier foto’s en filmpjes van werkzaamheden in het atelier in Beuningen. Een kijkje achter de schermen hoe het er nou echt aan toegaat in het tassen atelier waar al die creativiteit plaatsvindt. En waar al die mooie unieke en handgemaakte tassen vandaan komen. Ga je mee?

enorme-keuze-kleuren-garen
DIVERSE KLEUREN GAREN
fournituren hip tassen atelier
FOURNITUREN
machine-om-leer-dunner-te-maken-voor-mooie-naden
HET LEER DUNNER MAKEN
naaimachine hip tassen atelier
INDUSTRIELE LEER NAAIMACHINE
leer voorraad hip tassen atelier
RUIM ASSORTIMENT LEER
laatste-stiksels-voor-deze-tas
LAATSTE STIKSEL VOOR DEZE TAS.
werktafel hip tassen atelier
WERKTAFEL MET GEREEDSCHAPPEN
ritsen hip tassen atelier
YKK RITSEN

Een nieuwe handtas! Een belangrijk en heuglijk moment. De perfecte handtas hoort bij jou. Van de perfecte handtas wordt je blij en ik kan die voor je maken.

Ik ben Monique Zoeteman en ontwerp en maak persoonlijk die unieke handtas voor je. Ik weet waar die perfecte handtas aan moet voldoen. Ik heb daarvoor een aantal standaard modellen ontwikkeld. Verder zijn kleuren en materialen natuurlijk zeer persoonlijk, die kun je zelf ook selecteren. Liefst werk ik met leer maar er zijn ook prachtige stoffen voor wie daar de voorkeur aan geeft.

Waarschijnlijk vind je genoeg inspiratie op mijn website in een van de prachtige kleuren en materialen die ik met zorg uitgekozen heb. Je kunt ook de catalogus downloaden met nog veel meer voorbeelden en inspiratie. Ook is het mogelijk om aanpassingen te doen aan een gekozen ontwerp om daarmee jouw perfecte tas te creëren.

Ik ga ook graag voor jou aan de slag, Monique