Klant van de maand, Hip tassen, Nancy Zoutman

KLANT VAN

DE MAAND

Dokterstas blauw Hip tassen

Nancy runt samen met haar man Aldert de grootste muziekinstrumentenwinkel in het noorden van Nederland – Tonika Music, in Groningen. Een geweldige winkel met een uitgebreide gitaarcollectie. Op Facebook had Nancy de handtas van de blauwe krokodillenarts gezien en binnen 5 minuten nam ze contact met me op om het te bestellen. Ze was zo blij met de handtas dat ze ook wilde dat ik er een maakte voor haar beste vriendin.

Daarover hebben we heel veel mailcontact gehad. Wat voor soort leer zou het moeten zijn? Zeker zwart, maar mat of glanzend? En de fournituren en voering? En welke inhoud? De handtas zou voornamelijk als een werkhandtas worden gebruikt, dus een laptop zou erin moeten passen. Verschillende compartimenten. Uiteindelijk ging ze voor model Boston dat ik in meer varianten heb gemaakt. De handtas was afgewerkt met een rode voering. Een speciaal zilveren bord werd toegevoegd met een gepersonaliseerde tekst van Nancy aan haar vriendin. Persoonlijker wordt het niet.

Dit is wat ze erover zegt:

“Ik denk dat het beste ding aan Hip tassen is dat je je verlangens over een mooie, gewenste handtas kunt uiten.” Monique heeft de flexibiliteit en het vermogen om jouw gedachten precies zo vorm te geven als jij in gedachten hebt. Een vrouw die andere vrouwen precies begrijpt als het gaat om handtassen, en die begrijpt dat een handtas een combinatie van zakelijk chic en easy casual moet zijn. Kun je een handtas helemaal volgens je eigen ideeën bestellen? Of een bestaand model wijzigen? Je kunt dat nergens doen, maar bij Hip tassen kan dat wel! “

Cadeaubon van Hip tassen na de ring het meest persoonlijke kado dat een man zijn vrouw kan geven.

PHILADELPHIA

Deze super handige en leuke shopper sluit met een magneet, maar kan ook met een rits, wat je maar wilt. De handvatten zijn lang genoeg om over je schouder te dragen. Aan de binnenkant is een klein tasje bevestigd aan een sleutelkoord. Aan het sleutelkoord kun je het tasje of sleutels bevestigen. Het kleine tasje sluit met een rits.

Prijzen variëren tussen $ 159 en 170 euro, –

Model Boston is een van de favorieten door de praktische indeling en formaat.
neem contact op met mij