ACTIES 2018-03-05T13:58:00+00:00
Helma en dokterstas

KLANT VAN

DE MAAND

dokterstas rood-zwart-geel

Ik kan me gewoon niets mooiers voorstellen dan het werk dat ik nu doe. Dat je klanten zo blij zijn als ze hun eigen zo persoonlijke en unieke tas op mogen halen of thuis gestuurd krijgen. Deze prachtige dokterstas mocht ik maken voor een trouwerij. Helma Hovener had al een mooie outfit gekocht voor deze dag. En zoals je ziet zijn de schoenen een echte eye catcher. Maar daar lag ook gelijk het probleem. Hoe vind je een bijpassende tas?

Via via kwam Helma bij mij terecht. Welk model het moest worden daar was ze al snel uit. En ook met de kleuren ging het vrij snel, we besloten voor deze kleuren combinatie te gaan. Precies in de kleuren van haar prachtige schoenen. Ik ben heel blij dat het gelukt is om deze combinatie te maken en Helma zelf ook aan haar reactie te zien. “Wat een pracht bedrijf gerund door een enorm gedreven vrouw die vooral wil dat jij blij bent met je tas. En wat was ik blij met mijn nieuwe tas. Helemaal afgestemd op mijn outfit en schoenen. Het proces ging goed, het uitzoeken van de verschillende materialen en toebehoren was erg flexibel. En niet te vergeten op tijd klaar. Geen tas, geen bruiloft zou ik gezegd kunnen hebben maar dat kan natuurlijk niet. Ik blij en het bruidspaar is getrouwd. Nee echt tof!” Helma Hovener

Cadeaubon van Hip tassen na de ring het meest persoonlijke kado dat een man zijn vrouw kan geven.

BOSTON

Boston is met recht een echte favoriet. Door haar afmetingen passen er makkelijk A4 documenten in maar heeft de tas nog steeds de uitstraling van een handtas. Naast de lange hengsels zou je kunnen kiezen voor een extra schouderband. Vakken kunnen te kust en te keur aangebracht worden. Ook een vak voor je laptop is hier mogelijk.
Prijzen tussen de 325,- en 375,- euro

Model Boston is een van de favorieten door de praktische indeling en formaat.
neem contact op met mij