Gabrielle de Sain klant van de maand

Ik heb Gabrielle de Sain via Facebook leren kennen. We vonden elkaars berichten interessant. Contact is telefonisch gemaakt en we hebben een band ontwikkeld. Mijn post van een kleine cross body handtas kreeg haar aandacht en ze besloot om een ​​iets groter exemplaar voor haar verjaardag te bestellen. Het materiaal dat ze koos, was prachtig antraciet krokodillenprintleer. De handtas kreeg het vereiste aantal vakken, een sleutelkoord en een rits als hoofdsluiting met flap. Later bestelde Gabrielle een pennenetui van hetzelfde leer. Ik was heel blij dat ik deze tas voor Gabrielle kon maken en zij ook.

Neem een ​​kijkje op haar site www.triggertekst.nl – tekstbureau voor ondernemend Nederland – voor inspirerende tips over copywriting.

Dit is wat zij zelf zegt:

“Eindelijk een handtas die echt voor mij is gemaakt. Letterlijk, omdat Monique hem voor mij maakte. En hoe! Het overtrof mijn verwachtingen. Eindelijk een (werk) handtas die ik kan meenemen naar klanten. Mijn iPad, conceptteksten of strategieën, telefoon, brillen, etc. passen er gemakkelijk in. De handtas is mooi, ruim en toch vrouwelijk, perfect afgewerkt met het voeringmateriaal dat ik had gekozen. … Ik ben er blij mee! “

CADEAUBON

Heren

Naast een ring is dit het meest peroonlijke en gepersonaliseerde kado dat je je vrouw kunt geven.

Een handtas.

Met deze cadeaubon geef je haar dat cadeau, maar laat je haar zelf de tas uitzoeken en samenstellen

kadobon Hip tassen

SNEAKER WORKSHOP

Hoe leuk is het als jij je eigen sneakers helemaal zelf kunt maken. Ook jij kunt het.

Je hoeft helemaal geen ervaring te hebben in leer bewerking. Ik ga je deze dag helemaal begeleiden zodat ook jij aan het eind van de dag met je eigen ontworpen sneakers naar huis gaat. Je maakt ze in de kleur en de hoogte die jij wilt en je maakt ze helemaal zelf. Wie kan dat nou zeggen!

Kijk op deze sneaker workshop pagina voor de mogelijke data, prijzen en aanmelding

sneaker workshop bij Hip tassen